Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Health από rank-up και νοσοκομεία

Ενα απο τα κυριοτερα προβληματα των νεων παικτων ειναι το θεμα του health και του ακριβου ψωμιου. Αλλα οι νεοι παικτες εχουν 2 πολυ σημαντικα οπλα με το μερος τους οσον αφορα το health.

Το ενα ειναι το rank up. Η αναπληρωση του health οταν ανεβαινει ο βαθμος. Αυτο που μπορει να κανει ο παικτης ειναι να συγχρονισει το rank up με μια στιγμη οπου εχει χαμηλο health. Πχ να βλεπει την υγεια του ωστε οταν θα κανει rank up να εχει πχ 20-30 health και μετα να βαραει αλλο ενα hit, να ανεβαινει rank και να ξαναπηγαινει 100. Γιατι ειναι σημαντικο να το συγχρονισει? Γιατι αμα εχει ηδη 90 health πχ, θα παει τσαμπα η αναπληρωση του +100 health.

Το δευτερο ειναι τα hospitals που οι περισσοτεροι νεοι με τους οποιους εχω μιλησει, δε τα γνωριζουν καν. Σημερα ηρθε η ωρα να τα μαθουνε

Τα hospitals ειναι αμυντικες εγκαταστασεις τα οποια μια χωρα εχει τοποθετησει ωστε να εμφανιζονται σε καποιον προκαθορισμενο γυρο σε μια μαχη. Ετσι πχ, σημερα, στη Northern Cyprus, στο RW, εχουμε hospital 50αρι στον 11ο γυρο της μαχης. Τι σημαινει αυτο? Οτι μολις τελειωσει ο 10ος γυρος της μαχης και ξεκινησει ο 11ος, κατω αριστερα απ'το FIGHT θα εμφανιστει ενα κουμπι με ενα νοσοκομειο που γραφει επανω 5 με ενα πρασινο κυκλακι.

Σε καθε κλικ που κανετε, το 5 γινεται 4, 3, 2, 1 κτλ ενω αυξανεται το health σας κατα 10 μοναδες. Οταν μηδενισει θα εχετε παρει συνολο 50 μοναδες. Το παραπανω στην εικονα ειναι 100αρι hospital, δινει 100 health γι'αυτο το κυκλακι γραφει 10.

Τα hospitals κρατανε μεχρι να δωσουν ολο το διαθεσιμο health που εχουν - και αυτο συνηθως ειναι <10 secs (!) οταν ανοιγει ο γυρος της μαχης στον οποιο υπαρχουν. Γι'αυτο πρεπει να ειστε γρηγοροι. Ομως επειδη αυτο το hospital θα το παρουμε μονο εμεις και οχι οι συμμαχοι, θα κρατησει λιγο παραπανω - και ετσι ειναι ιδανικο για "φροντιστηριο" στο πως δουλευουν τα hospitals. Για να βλεπετε ποτε εχει hospital το οποιο μπορουμε να παρουμε απο Ελλαδα καντε bookmark αυτο: http://erepublik-market.cz.cc/hospital.html

Αν το κοιτατε συχνα μεσα στη μερα, θα δειτε που και ποτε βγαζει hospitals (το ρολογακι του ειναι λιγο off για μερικα λεπτα). Έτσι, οταν θα ειστε πανω απο τη μαχη, μολις αλλαζει ο γυρος θα τσιμπατε ΔΩΡΕΑΝ 50αρια και 100αρια health. Μεσα σε μια μερα, αν η μερα ειναι ευνοϊκη απο αποψη hospitals, μπορειτε να παρετε ακομα και 400 health (!). Δεν ειναι συχνο αλλα μου εχει συμβει 4-5 φορες. Αυτο δινει μεγαλες προοπτικες για ταχεια αναπτυξη σε μικροτερους παικτες γιατι αν πχ παρουν 50 health Χ 20 φορες το μηνα, μιλαμε για +100 XP και +100 χτυπηματα στη μαχη παραπανω τα οποια θα δινουν rank up (και extra health). Επισης, για τους πιο εμπειρους παικτες, το κυνηγι των hospital ειναι αυτο που τους δινει extra xp χωρις ομως να πληρωνουν λεφτα στο game. Κυνηγωντας ενεργα τα διαφορα hospitals που εμφανιζονται μπορουν να πολλαπλασιαζουν καθε μερα τα hits που μπορουν να ριξουν, χωρις εξτρα κοστος.

To νοσοκομείο μπορεί να εξαφανιστει ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ, γιατι εχουν προσβαση και οι συμμαχοι σε αυτο. Eχει να δωσει συγκεκριμενες μοναδες αναπληρωσης οπότε ειναι "οποιος προλαβει". Θελει κλικ-κλικ-κλικ στα γρηγορα. Αν τυχον σκαλωσει (τελευταια το εχει κανει 2 φορες) και το δειχνει γκρι αφου το κλικαρετε, κανετε γρηγορα reload και ξανα και ξανα μεχρι να δουλεψει. Αν εξαφανιστει το hospital και δειξει τη συνηθισμενη φρατζολα, τοτε σημαινει οτι το hospital εξαντληθηκε.
__________
Αναρτήθηκε από: Duncan of Ikariam

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου