Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κανόνες του forum της e-Greece

1) Απαγορεύεται το spamming, flaming, trolling
-spamming
Definition: Spam is the use of electronic messaging systems (including most broadcast media, digital delivery systems) to send unsolicited bulk messages indiscriminately
-flaming
Definition: Flaming is hostile and insulting interaction between Internet users. It is frequently the result of the discussion of heated real-world issues such as politics, sports, religion, and philosophy, or of issues that polarize subpopulations, but can also be provoked by seemingly trivial differences.
-trolling
Definition: In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking other users into a desired emotional response or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.

1.1) Απαγορεύεται οποιοδήποτε προσβλητικό, μισητό, ρατσιστικό, σεξιστικό, άσεμνο, χυδαίο post. Επίσης, απαγορεύονται διακρίσεις από οποιονδήποτε για οποιονδήποτε.
Το να χρησιμοποιείς μια εικόνα η μια υπογραφή (στο profile) που προσβάλλει μία ομάδα ανθρώπων η το υποβαθρο κάποιου ανθρώπου, απαγορεύεται. Όμως, αυτό δεν πρέπει να μπερδευτεί με πολιτικές ιδεολογίες. Εάν κάποιος είναι ναζιστής η κομμουνιστής έχει κάθε δικαίομα να το δηλώνει εάν θέλει. Ένα avatar ρατσιστικό όμως, δεν έχει κανείς το δικαίομα να το χρησιμοποιεί.

1.2) Επίσης, όποιο avatar το οποίο διχάζει, και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε, τότε θα γίνετε poll και δημόσια συζήτηση για το αν θα πρέπει να αφαιρεθεί η όχι.

2) Απαγορεύεται πάνω από ένας λογαριασμός στον καθένα eGreece forum.
(ο λόγος είναι η αλλοίωση αποτελέσματος στα polls/referendums που θα είναι ανοικτά σε όλους.)

3) Να απευθύνεστε με σεβασμό προς τους χρήστες, moderators και admin ανά πάσα στιγμή.

Έχετε κάθε δικαίωμα να διαφωνούν με τα μέλη της κοινότητας και να εξηγήσετε την προοπτική σας. Ωστόσο, δεν είστε ελεύθεροι να υποβαθμίσετε, προσβάλετε, ή να μειώσετε άλλους ή την ποιότητα αυτής της κοινότητας. Δεν έχει σημασία ποια ιδιότητα ή δύναμη που κρατάτε στο εν λόγω φόρουμ, που αναμένεται να υπακούουν τον κανόνα αυτό. Να κάνει ειδάλλως θα πάρει το λογαριασμό σας απαγορευτεί προσωρινά ή μόνιμα, αν η κατάσταση γίνεται αρκετά σοβαρή (αυτό θα πρέπει να επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια της ομάδας μετριοπάθεια).

4) Ο κάθε admin θα πρέπει να ψηφίζετε μέσω poll. Υποψηφιότητα μπορεί να δηλώσει ο οποιοσδήποτε θέλει. Ο αριθμός των admin θα είναι 5 κανονικοί, ο owner (προτείνω να είναι η κάποιος κοινής αποδοχής από όλους (πχ exohoritis) η ο εκάστοτε πρόεδρος χώρας, και θα αλλάζει ανα μήνα, και οι 2 από το προεδρίο της Βουλής (να μειωθεί ο αριθμός του προεδρείου).

5) να δημιουργηθούν τουλάχιστον 3 νέα threads με topics εκτός του erepublik, όπου θα σχολιάζετε η επικαιρώτητα, στα πολιτικά, στα αθλητικά, και σε οτιδήποτε άλλο επιθυμεί.

6)Το nickname που έχετε επιλέξει στο erepublik πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό στο forum. Αυτό γίνετε καθαρά για λόγους ασφαλείας.

7) To congress section της βουλής θα είναι ανοιχτό για συζήτηση σε όλους. Επίσης, θα δημιουργηθεί νέο section στο οποίο θα γίνοντε ΜΟΝΟ poll, τα οποία θα γίνοντε μόνο σε περίπτωση που κάποιο θέμα διχάζει, και υπάρχουν 2 ισχυροί πόλοι.
__________
Αναρτήθηκε από: naron

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου