Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Αποστολές - Walkthrough guide



...:: Anniversary Missions ::...

Anniversary - The war

Have 3 guns and 3 tickets in your inventory
Defeat 33 enemies in 33 hours


Αφήστε τη για μετά. Θα σας εξηγήσω!

Anniversary - Staying Fit

Have 9 food in your inventory
Eat 3 food everyday for 3 days


Το θέμα εδώ είναι ότι για να ολοκληρωθεί πρέπει να έχετε 9 food στο inventory. Δεν εννοεί «Πάρε 9 ψωμιά και φάτα σε 3 μέρες»! Εννοεί «Τρώγε 3 ψωμιά για 3 μέρες και αφού το κάνεις αυτό, αγόρασε 9 ψωμιά»! Εύκολο!

Reward:
33 experience points
33 health

Anniversary - The challenge

Work for 3 days in a row
Train for 3 days in a row
Defeat 3 enemies daily for 3 days in a row


Εύκολο. Αν δεν το ξύσεις, σε 3 μερούλες είναι ΟΚ!

Reward:
33 strength
33 skill


...:: La Resistance ::...

Defeat 30 enemies in 24 hours
Defeat an enemy in 3 different resistance wars
Become a Captain


Αυτή την ξεκινάμε σιγά σιγά. Πρώτα, γινόμαστε captains. Μετά κοιτάμε εδώ που και που και βρίσκουμε που έχει RW. Τώρα με την Κύπρο, ένα θετικό είναι ότι θα ανοίγουν συχνά πυκνά RW, οπότε είναι μια ευκαιρία για όσους δεν έχουν 3 RW Kills. Το τελευταίο με τους 30 σε 24 ώρες θα το δούμε μετά…




...:: El Dorado Missions ::...

El Dorado - Prepare for the journey

Acquire 5 weapons
Acquire 8 Moving Tickets
Train 5 days in a row


Απλή αποστολή! Το μόνο που δε βρίσκεις εύκολα είναι τα tickets. Μπες στο chat της egreece ή μίλα με έναν αρχηγό κόμματος. Εκεί θα βρεις εύκολα 8 tickets. Στα δανείζουν, κάνεις τη δουλειά σου και τα επιστρέφεις!

Reward:
2 XP
15 Strength


El Dorado - The Search

Move to South America
Invite 2 Friends
Possess an unused treasure map


Εδώ αρχίζουν τα βάσανα. Δεν είναι κάτι τραγικό, αλλά θέλει οργάνωση. Ξεκινάς απλά. Βάζεις 2 φίλους στο game. Γίνεται. Με πολλούς τρόπους! Ύστερα κρατάς έναν χάρτη. Δεν είναι τίποτα. Απλά τον αφήνεις και δεν τον ανοίγεις ακόμα (κοίτα μην περάσουν όμως 30 μέρες και τον χάσεις!). Το άλλο όμως, το "Move to South America”, θέλει οργάνωση. Και αυτό γιατί το να πας δεν είναι τίποτα! Όμως επειδή κάνεις δε θέλει να είναι ξενιτεμένος, αφού θα πας που θα πας, θα πρέπει να το συνδυάσεις με την επόμενη αποστολή, αλλά και με όλες τις αποστολές που σου λένε «σκότωσε πολλούς σε λίγες ώρες». Όποτε, αν αποφασίσεις να πας, να ξέρεις ότι θα λείψεις κάποιες μέρες (ίσως αρκετές). Έτσι και αλλιώς για να πας και να έρθεις μια φορά θες πάνω από 60 grd σε tickets. Οπότε δώστα μια και καλή!

Reward:
2 XP
5 Strength


El Dorado - Now or Never

Defeat 30 enemies in 24 hours
Defeat an enemy in 3 different South American battles
Own 100 units of local currency


Έχοντας πάει στη Ν. Αμερική από την προηγούμενη αποστολή, πρέπει να βρεις 3 μάχες που να διεξάγονται στο έδαφος της Ν. Αμερικής, πράγμα όχι και τόσο εύκολο. Προσοχή. Όχι 3 μάχες που να συμμετέχουν κράτη της Ν. Αμερικής! Δηλαδή, αν συμμετέχεις στις μάχες της Βραζιλίας στη Ν. Αφρική, δεν κάνεις τίποτα! Η γνώμη η δικιά μου είναι να πας σε μια από τις εξής 4 χώρες: Peru, Chile, Venezuela, Mexico. Εκεί κάτι γίνεται από μάχες. Εγώ σε αυτές τις χώρες βρήκα μάχες για να συμμετάσχω. Το κόλπο εδώ είναι το εξής. Για να ολοκληρωθεί η αποστολή πρέπει να έχεις 100 νομίσματα μιας χώρας. Όχι να είσαι εκεί! Άρα, αν συμμετάσχεις σε 3 μάχες, μπορείς να φύγεις και όταν θα θες να ολοκληρώσεις την αποστολή, μέσω ΜΜ μετατρέπεις gold σε local, κάνεις την αποστολή και μετά ξανά, το local σε gold.





Πάμε τώρα να δούμε τα Kills.

Η γνώμη μου είναι να γίνουν όλα μαζεμένα. Δηλαδή. Έχεις 3 αποστολές που σου ζητάνε να σκοτώσεις από 30-33 εχθρούς σε 24-33 ώρες. Αυτό ακόμα και να το κάνεις δεν πάει αναδρομικά. Δηλαδή για να ολοκληρώσεις την κάθε αποστολή πρέπει να το κάνεις το ίδιο 24ωρο που μακέλεψες και τους 30-33. Αλλιώς δεν πιάνει και πρέπει να ξαναγίνεις Rambo.

Όποτε, το σωστό είναι το εξής. Κάνεις όλα τα προηγούμενα που λειτουργούν αναδρομικά (συμμετοχή σε 3 RW, συμμετοχή σε 3 μάχες της Ν. Αμερικής κτλ) και αφού είσαι σίγουρος ότι τα έχεις κάνει όλα, αποφασίζεις πια θα είναι η D-Day!

Ξυπνάς λοιπόν ένα πρωί! Πρέπει να είναι πολύ πρωί για πολλούς από σας, κατά τις 8! Ανοίγεις το Erep και αρχίζεις την καφρίλα. Σκοτώνεις, σκοτώνεις, τρως food και άλλο food… Αν παίζει και hospital ακόμα καλύτερα! Ως τις 9:30-10 παρά, έχεις καταναλώσει και τα 300 wellness που σου επιτρέπονται από το παιχνίδι να αναπληρώνεις τη μέρα από food. Αφού το έχεις κάνει αυτό, αράζεις. Πάει 10 και αλλάζει η μέρα. Ανεβάζεις wellness από το house. Και ξανακάνεις το ίδιο! Δηλαδή καταναλώνεις και τα υπόλοιπα 300 wellness που σου επιτρέπει το παιχνίδι από το food.

Αν σου κάτσει, έχεις καταφέρει να αναπληρώσεις σύνολο 600 wellness σε 2 ώρες χωρίς να έχεις πληρώσει καθόλου gold για health packs. Μόνο food. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι έχεις σκοτώσει και 33 εχθρούς που είναι το ζητούμενο. Αν δεν έχεις σκοτώσει τόσους, τότε αναγκαστικά αρχίζεις τα Packs. Κρίμα, αλλά έτσι είναι.

Όταν φτάσεις τους 33 σκοτωμένους, τότε, αυτόματα ολοκληρώνεις 3 αποστολές ταυτόχρονα! (Anniversary - The war, La Resistance, EL Dorado – Now or Never).

Rewards:

33 strength
333 rank points
+
2 XP
2500 Rank
+
100 Health
1 Treasure Map
=
33 Strenght
2833 Rank
2 XP
1 Map


Ας υποθέσουμε τώρα ότι έχεις κάπου κερδίσει ένα Battle Hero Medal (όχι Exohoritis, δεν το λέω για σένα!).

Εκεί που έχεις σκοτώσει τους 33 είσαι υπερβολικά κοντά για να ολοκληρώσεις άλλη μια δύσκολη αποστολή:

...:: True Mercenary ::...

Defeat 40 enemies in 14 hours
Defeat an enemy in battles for 4 different countries
Be a battle hero


Καταρχήν μην ψαρώνεις με το “4 different countries”. Έχεις ήδη σκοτώσει σε 2-3 χώρες στη Ν. Αμερική, προφανώς έχεις σκοτώσει στην Ελλάδα και αν βαράς που και που με τα Battle Orders του Υπουργείου, όχι σε 4… σε 14 χώρες έχεις καθαρίσει κόσμο! Αλήτη! Έχεις μείνει ως τώρα στα 33 kills. Σου μένουν άλλα 7 για να τελειώσεις και αυτή την αποστολή! Μην το σκέφτεσαι! Βάρα! Κούμπωσε και Packs! Τι να κάνουμε τώρα, οι αποστολές πρέπει να τελειώσουν! Πέρα από την πλάκα, έχεις ήδη πάρει 1 map και με την αποστολή αυτή θα πάρεις άλλο ένα… Δεν χάλασε και ο κόσμος αν δόσεις 2-3 gold σε packs…

Όταν τελειώσεις και την αποστολή αυτή, σε 3-4 ώρες θα έχεις πάρει:

33 Strenght
2833 Rank
2 XP
1 Map
+
(από True Mercenary)
1 Treasure Map
1000 Rank
=
33 Strength
3833 Rank
2 ΧΡ
2 Maps

Not Bad νομίζω, ε?!





1. Μην ξεχνάς ότι κάποια πράγματα εδώ λειτουργούν αναδρομικά και κάποια όχι. Πρέπει σε κάθε request της κάθε αποστολής να το έχεις εκπληρωμένο εκείνη ακριβός τη στιγμή!

2. Μην κάνεις συνέχεια Login – Logout για να μεταφέρεις food. Άνοιξε το org σου με chrome ας πούμε και τον παίχτη σου με firefox (ή ότι άλλο βρε αδερφέ!).

3. Επέλεξε σωστά σε ποιες μάχες πολεμάς. Ο στόχος είναι να κάνεις πολλά kills, όχι μεγάλο damage. Μη βαράς με όπλα. Κυνήγα τους εχθρούς με χαμηλό wellness, όπου χαλάς λιγότερο wellness. Μη βαράς σε μεγάλες μάχες γιατί εκεί είναι όλοι τούμπανοι!

4. Εκμεταλλεύσου στο 3ωρο εκείνο που θα μακελέψεις πολύ λαό, όσο wellness είναι δυνατό! Πέραν του food, ψάξε για hospitals ή επέλεξε να κάνεις αυτή την ιστορία όταν είναι να κάνεις rank up όπου σε πάει αυτόματα στα 100 wellness!

5. Μην επιχειρήσεις να σκοτώσεις 40 σε 14 ώρες, ούτε 33 σε 33 ώρες αν έχεις strength κάτω από 600. Θα χαλάσεις πολύ gold σε packs τζάμπα. Χαλάρωσε, θα μεγαλώσεις και θα τις κάνεις!

6. Προς θεού, ποτέ, ΠΟΤΕ μην πατήσεις unlock με gold. Είναι τα πιο πεταμένα λεφτά ever!

7. Επειδή όπως είπα, πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν μαζεμένα τα kills στις δύσκολες αποστολές, καλύτερα πριν αποφασίσεις να τις κάνεις, να πάρεις το BH ώστε να κάνεις και την True Mercenary μαζί...

__________
Αναρτήθηκε από: Thanasis Klaras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου