Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Οι νέες πρώτες ύλες







Από σήμερα, όλες οι περιφέρειες θα προσφέρουν medium παραγωγή για όλους τους πόρους, αλλά κάθε περιοχή θα είναι πλούσια σε ένα (και μόνο ένα) εκ των πόρων. Οι διαθέσιμοι πόροι θα είναι:Grain, Fish, Fruit, Cattle, Deer, Iron, Aluminum, Oil, Saltpetre, Rubber.

Πώς θα δουλεύει η παραγωγικότητα για τις πρώτες ύλες;
Εάν, για παράδειγμα, μια χώρα έχει τουλάχιστον μια περιοχή πλούσια σε grain, όλες οι εταιρίες Grain σε αυτή τη χώρα θα πάρουν ένα μπόνους 25% στην παραγωγικότητα. Εάν αυτή η χώρα χάνει την περιοχή Grain, οι εταιρείες θα σταματήσουν να πέρνουν το μπόνους 25%. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τις εταιρείες Iron και Oil.

Πώς θα δουλεύει η παραγωγικότητα για εταιρίες με τρόφιμα και όπλα;
Όλες οι εταιρείες τροφίμων θα πάρουν ένα μπόνους 5% για κάθε τύπο πόρων τροφίμων που η χώρα σας έχει σε περιοχές της! Οι πόροι των τροφίμων σε Grain, Fish, Fruit, Cattle, Deer,. Έτσι, αν η χώρα σας έχει τουλάχιστον μία περιφέρεια για κάθε από αυτούς τους πόρους, οι εταιρείες τροφίμων που προέρχονται από τη χώρα σας θα παράγουν 25% περισσότερο! Φυσικά, αν η χώρα σας έχει μόνο 3 περιοχές με πλούσιους πόρους, η πριμοδότηση για τις εταιρείες τροφίμων θα είναι 15%.

Το ίδιο ισχύει και για τις εταιρείες όπλων. Οι πρώτες ύλες για τα όπλα είναι Iron, Aluminum, Oil, Saltpetre, Rubber.

Τι γίνετε για τις άλλες βιομηχανίες;
Νοσοκομείο και Defense System θα αφαιρεθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία και θα καταβληθεί αποζημιώση για τις εταιρείες αυτές.

Εισιτήρια, Σπίτια, stown και Titanium Εταιρείες - θα είναι από τις πρώτες εταιρείες (και για ένα χρονικό διάστημα οι μόνες εταιρείες) που θα έχουν πρόσβαση στις μέλλοντικές νέες βιομηχανίες. Εμείς θα σας ενημερώσουμε σύντομα τις λεπτομέρειες των μετατροπών.

Μήπως αυτό δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τις μεγάλες χώρες;
Όχι ακριβώς, διότι η καλύτερη στρατηγική είναι να έχεις τουλάχιστον μία περιοχή που είναι πλούσια σε ένα συγκεκριμένο πόρο. Ο στόχος είναι η κυριότητα όλων των 10 διαφορετικών τύπων των πόρων στις περιοχές σας. Και η νέα κατανομή των πόρων που έχει δημιουργηθεί, είναι έτσι ώστε καμία χώρα δεν έχει στις αρχικές περιφέρειες της περισσότερο από 5 τύπους πόρων. Σίγουρα μια μικρή χώρα όπως η Σιγκαπούρη, που κατέχει μόνο μία περιοχή θα έχει μόνο έναν τύπο πόρων (αν δεν κατακτήσει περισσότερες περιοχές).

Αυτό ακούγεται αρκετά σύνθετο. Πώς με επηρεάζει;
Λοιπόν, εάν είστε ένας απλός 2 κλίκερ δεν πρέπει να ανησυχείτε. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι θα ήταν καλό εάν θα μπορούσατε να βοηθήσετε τη χώρα σας για να κατακτήσει περιοχές που προσφέρουν διάφορα είδη πρώτων υλών. Θα βοηθήσει την οικονομία της χώρας σας.

Αν είστε διευθυντής της εταιρείας - σχεδόν το ίδιο. Εξαρτάται από τη βιομηχανία: Ιδιοκτήτης μίας iron εταιρείας - θα θέλεί το μπόνους σιδήρου. Ιδιοκτήτης μιας εταιρείας grain - θα θέλει το μπόνους Grain. Ιδιοκτήτης μιας εταιρείας τροφίμων - θα θέλει, όσο το δυνατον περισσότερους πόρους τροφίμων. Ιδιοκτήτης εταιρείας όπλων - πόροι όπλων.

Πολιτικός / ηγέτης - καλά, εδώ είναι λίγο πιο περίπλοκη η κατασταση, καθώς θα έχετε να αποφασίσετε την γεω-πολιτική στρατηγική σας, ώστε η χώρα σας, να κατέχει, όσο το δυνατόν περισσότερους τύπους πόρων. Εμείς δεν θα σας διδάξουμε το πώς, καθώς σίγουρα θα βρείτε τους καλύτερους τρόπους.

Νέος Παγκόσμιος χάρτης - http://www.erepublik.com/en/map
__________
Αναρτήθηκε από: nosath

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου