Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

New Players Guide (by Hellenic Infantry)

ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΩΣΤΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ 3. GOLD & GRD or CYP
ΣΤΟ 1.WORK ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 5.FIGHT & HEAL και στο walkthrough των πρώτων ημερών στο τέλος του άρθρου...




Αν ξεκινήσατε τώρα στο erepublik ή εάν είστε σχετικά νέος παίκτης οι παρακάτω γραμμές θα σας φανούν πολύ χρήσιμες για εσάς αλλά και για την εθνική Οικονομία.

Αρχικά πρέπει να έχετε στο νου σας ότι τα πάντα στο παιχνίδι είναι θέμα quality. Το quality μετριέται με q και διακρίνεται με αστεράκια.
Όταν λέμε q1, q2, q3, q4, q5, εννοούμε quality 1(1αστεράκι), quality 2 (2αστεράκια), quality 3(3αστεράκια), quality 4(4αστεράκια), quality 5(5αστεράκια) αντίστοιχα.

Μην Ξεχνάτε να βάζετε μια φωτογραφία(avatar). Παίρνετε έξτρα experience points.

Τα πρώτα βήματα έχουν ως εξής:
1. Βάζω ένα αβαταρ... μορφή JPEG (εαν δεν σας αφήνει από την πρώτη μέρα, προσπαθείστε λίγο αργότερα... μέσα σε μία ώρα)
2. Πιανω μια δουλεια (αρχικά κατά προτίμηση σε εταιρια με ένα αστερακι (q1))
3. Κάνω Train
4. Αγοράζω food για να έχω στην αποθήκη μου
5. Κάνω ΜΟΝΟ ένα Fight δοκιμαστικο, για να δω πως λειτουργεί και να μου φύγει η περιέργεια
6. Δεν ξοδεύω το gold που θα πάρω από το treasure map όταν φτάσω lvl 5.

Ο δεκάλογος του erepublik αναλυτικά

1.WORK
Tο πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι
APPLY for A JOB θα βρείτε διάφορες εργασίες.
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ, ΟΧΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και όχι απαραίτητα αυτή που δίνει τα περισσότερα χρήματα.

ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ 100. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΕΙΔΙΚΑ, εάν επλέξετε μία εταιρία IRON θα έχετε 25% μεγαλύτερη παραγωγή και 25% μεγαλύτερη βελτίωση καθημερινά στην παραγωγικότητά σας. Να ξέρετε ότι κάθε 3 μέρες μπορείτε να αλλάξετε δουλειά και να βρείτε νέα εργασία με περισσότερα χρήματα. Για τον λόγο αυτό καλό θα είναι μια μέρα πρίν αποφασίσετε να φύγετε ή την μέρα που πιάνετε δουλειά, να επικοινωνείτε με τον εργοδότη σας για να συνεννοηθείτε για τις περετέρω κινήσεις σας.

Καλύτερα να αναζητάτε ελληνική εταιρία. Μπορεί τα χρήματα να τύχει να είναι λιγότερα, αλλά βοηθάτε στην Εθνική Οικονομία, την ανάπτυξη της χώρας και την δυνατότητα Άμυνας μας απέναντι σε οποιονδήποτε εχθρό.


ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΖΕΣΤΑ. ΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ 30 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ(WORK) θα πάρετε περίπου 5gold και το WORKER MEDAL.
Για κάθε αστεράκι που έχει η εταιρία εργάζεστε, χάνεται τόσα health points όσα τα αστεράκια της εταιρίας. Για αυτο καλό ειναι, πριν ξεκινησετε να εργαζεστε σε εταιρίες με περισσότερα q, να εχετε μάθει να χειρίζεστε το θέμα της υγείας σας.

2.TRAIN
Τις πρώτες μέρες όλοι οι νεοι παίκτες το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι WORK+TRAIN. Αρχικά επιλέξτε το απλό training 0% ... Μόλις φτάσετε lvl 5 (από την πρώτη μέρα) και πάρετε το πρώτο σας TREASURE MAP, ξεκινάτε κάθε μέρα να κάνετε TRAIN με το δεύτερο κατά σειρά booster που κοστίζει 0,19gold.

Μπορείτε μέσα σε μία μερα, βάζοντας AVATAR (φωτογραφία) κάνοντας WORK & TRAIN, να κάνετε και το πρώτο σας FIGHT & HEAL(μέσω eat food). Κι αν προσέξετε καλά τι βήματα θα κανετε και πως θα αξιοποιήσετε τις missions προς οφελος σας, μπορειτε να ειστε 9 με 10 lvl από την πρώτη μέρα.

3.GOLD & GRD or CYP
Μην σπαταλάτε τα χρήματα που κερδίζεται, ανώφελα. Μην εμπιστεύεστε εύκολα, Lotteries, λαχεία και διαφημίσεις, μαύρης αγοράς για σπίτια. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χάσετε και τα λίγα περιουσιακά σας στοιχεία. Χρειάζεστε 2-3 Food Q1 την ημέρα για να μην χάσετε health points καν να διατηρηθείτε στο +97. Καλό είναι να έχετε food stock 7-8 κομματια στην αποθήκη σας.
ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ GOLD ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!!! Μην ανταλλάξετε στο Χρηματιστήριο το gold που έχετε, με νομίσματα. Κρατήστε το gold σας διαθέσιμο και χρησιμοποιήστε το μόνο για να κανετε TRAIN. μέχρι κάποιο lvl(18-19-20) και με ικανοποιητικο strength ώστε να μην τα κλαίτε μετα.

4.FOOD
Για να επιβιώσει ένας νέος παίκτης, χρειάζεται αρχικά food q1 το οποίο και αγοράζει από το MARKET, αρκεί να εργάζεται σε εταιρία q1… Σταδιακά θα βρείτε μόνοι σας τον δρόμο για το ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες σας και πως θα τις καλύψετε. Ασχέτως εάν εργαστείτε ή όχι χάνεται 4 health Points την ημέρα. Να τσεκάρετε την αγορά. Μπορεί να βρείτε food 1 q2 φθηνότερο από οτι 2 q1.

5.FIGHT & HEAL
Από την Αρχή έχετε την δυνατότητα να κάνετε FIGHT & HEAL
Αρκεί να έχετε WELLNESS από 21 και πάνω(Καλό είναι όταν ξεκινάμε την μέρα μας, να έχουμε φροντίσει το health να είναι πάνω 95 ακόμα και 100 και να εργαζόμαστε με την υψηλότερη υγεία.
Κάντε Fight την πρώτη μέρα ,μόνο για να ανεβάσετε το RANK σας μέχρι τα δύο πρώτα ranks. Κάθε rank που ανεβαίνετε η υγεία σας ανεβαίνει στο 100.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ

ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΤΕ κι αρχίσετε να πολεμάτε ακατάπαυστα, γιατί το μονο που θα καταφέρετε θα είναι να ρίξετε την υγεία σας σε τέτοιο επιπεδο που δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.
ΚΑΛΟ θα είναι να αρχίστε να πολεμάτε κανονικά , αφού πρώτα έχετε εξασφαλίσει ότι μπορείτε να ελέγξετε την υγεία σας.
Έχουμε ΠΑΝΤΑ στο νου μας πάντα ένα πράγμα:
Την εφημερίδα του υπουργείου άμυνας(VOTE & SUBSCRIBE) για οδηγίες που αφορούν τον πόλεμο.
Ethniki Amyna
http://www.erepublik.com/en/newspaper/ethniki-amina-188284/1
Να κοιτατε τα SHOUTS οταν ειστε στο HOME page, στην δεξια στήλη της οθόνης σας
Aυτή την στιγμή στην Ελλάδα συνήθως υπάρχουν διαθέσιμες μάχες. Το καλύτερο είναι να ακολουθείτε τις οδηγίες της εφημερίδας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και να πολεμάτε λίγο πριν κάνετε το τελευταίο σας Logout για την ημέρα. Για να έχετε shouts , πρέπει όλοι οι νέοι παίκτες να κάνετε add friend τους παλιούς. Όσο περισσότερους μπορείτε.

6.HEALTH
Είναι το κομμάτι ζωτικής σημασίας για το παιχνίδι. Χωρίς ικανοποιητικό wellness δεν είστε παραγωγικοί, δεν είστε μαχητικοί και δεν θα ζήσετε για πολύ, εάν δεν μάθετε να το διαχειρίζεστε.
Στην περίπτωση που έχετε πρόβλημα με το HEALTH, μπορειτε να ζητησετε βοήθεια από το MINISTRY of New Players

7.TRAVEL
Εάν μπήκατε στο παιχνίδι και χρειάζεται να μετακινηθείτε ζητήστε ticket από το MINISTRY of New Players και να ταξιδέψετε Aegean Islands, Thrace ή Macedonia όπου μπορείτε να βοηθήσετε στην αμυντική γραμμή της χώρας.

8.WEAPONS
Υπάρχουν όπλα 4ων ειδών (riffles, artillery, helicopters , tanks) αυτή την στιγμή στο παιχνίδι και 5 διαβαθμίσεων(από q1 έως q5). Μέχρι να φτάσετε σε ικανοποιητικό lvl… περίπου 14-15 και πάνω(όταν θα έχετε ανέβει και βαθμό-RANK), σας είναι σχεδόν άχρηστα. Μπορείτε να πυροβολείτε και με σφαλιάρες(γυμνά χέρια). Αυτό που χρειάζεστε είναι αρχικά να κάνετε fight χωρίς όπλα... μέχρι να ανέβετε βαθμό και γίνεται Major ή Commander. Από κεί και πέρα, ξεκινάτε με q1. Από τον βαθμό του Lt Colonel και πάνω, μπορείτε να αρχίσετε να πειραματίζεστε και με άλλα οπλα, αρκει να έχετε ένα αρκετα ικανοποιητικό strength από την προπόνηση(TRAIN) που θα έχετε κάνει.

9.CHATROOM
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ CHATROOM
κι απο εκει χωριζομαστε σε δωματια, αναλογα με τον βαθμο, η την παλαιοτητα

Καλύτερα ακόμα να συνηθίσετε να κανετε log in μέσω του
www.mibbit.com/chat/#
Εκεί θα επιλέξετε
IRC:Rizon[webirc]
nick: το nickname που εχετε στο erepublik (κι αν ειναι με δύο λέξεις χρησιμοποιειστε κατω παύλα)
channel: #egreece

Το φορουμ της eGreece είναι επίσης σημαντικο http://egreece.forumotion.com/forum.htm
κάντε register και ζητηστε στο chatroom να σας εγκρινουν το συντομοτερο δυνατον.
Επιπλέον υπάρχει και η φωνητική επικοινωνία μέσω Teamspeak το οποίο καλό και χρήσιμο είναι να εγκαταστείσετε

10.HOUSES
Τα σπίτια σε συνδυασμό με το food παρέχουν πολύτιμα wellness points
Βοηθούν στην διατήρηση του wellness σε υψηλά επίπεδα και ταυτόχρονα, να είμαστε αποδοτικοί στις εργασίες, αξιόμαχοι και ετοιμοπόλεμοι.

Για την διατήρηση του wellness στο 100 ή στο 99, χωρίς να υπολογίζουμε τις μάχες, κάθε παίκτης χρειάζεται καθημερινά:
(λαμβάνοντας υπόψιν ότι χάνουμε 4 health points καθε μέρα ανεξαρτήτως και έναν πόντο από το Train, χάνουμε 1 health point για κάθε αστερακι της εταιριας που εργαζόμαστε)

Όταν εργάζεται σε εταιρία Q1:
Χρειάζεστε 6 health points είτε 3 food που δίνουν από 2health points, είτε 1 food που δίνει από 2health points και 4health points αντίστοιχα, είτε 1 food που δίνει 6 health points

Σπίτι αρχικά σας είναι αχρείαστο εάν δεν πολεμάτε.
μπορεί να φανεί χρήσιμο, στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε ΕΝΑ επιπλέον fight κάθε τόσο.

Όταν εργάζεται σε εταιρία Q2:
Χρειάζεστε7 health points είτε 3food που δίνουν από 2health points, είτε από 1 food που δίνει από 2 health points και 4 health points αντίστοιχα, είτε 1 food που δίνει 6 health points
Έτσι θα είστε με health 99

Σπίτι αρχικά σας είναι αχρείαστο εάν δεν πολεμάτε.
μπορεί να φανεί χρήσιμο, στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε ΕΝΑ επιπλέον fight κάθε τόσο.


Όταν εργάζεται σε εταιρία Q3:
Χρειάζεστε8 health points είτε 4food που δίνουν από 2health points, είτε 2 food που δίνουν από 2 health points και ενα με 4 health points, είτε 2 food που δίνουν από 4 health points, είτε 1 food που δίνει 8 health points

Σπίτι αρχικά σας είναι αχρείαστο εάν δεν πολεμάτε.
μπορεί να φανεί χρήσιμο, στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε ΕΝΑ επιπλέον fight κάθε τόσο.


Όταν εργάζεται σε εταιρία Q4:
Χρειάζεστε9 health points είτε 4food που δίνουν από 2health points, είτε 2 food που δίνουν από 2 health points και ενα με 4 health points, είτε 2 food που δίνουν από 4 health points, είτε 1 food που δίνει 8 health points
για να είστε με health 99

Σπίτι αρχικά σας είναι αχρείαστο εάν δεν πολεμάτε.
μπορεί να φανεί χρήσιμο, στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε ΕΝΑ επιπλέον fight κάθε τόσο.


Όταν εργάζεται σε εταιρία Q5:
Χρειάζεστε10 health points είτε 5food που δίνουν από 2health points, είτε 3 food που δίνουν από 2 health points και 2 με 4 health points, είτε 1 food που δίνει 2 ποντους και 2 που δίνουν από 4 health points, είτε 1 food που δίνει 10 health points κλπ κλπ

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να έχετε αντί για food house με 10 health points. Έτσι δεν θα χρειαστεί να αγοράζετε καθημερινά food. Ωστόσο τα σπίτια έχουν ημερομηνία λήξης.

Μπορείτε να επιλέξετε διάφορους συνδυασμούς και παράλληλα να έχετε κατά νου ότι ταξιδεύοντας από region σε region χάνεται 4 health points, εκτός κι αν χρησιμοποιείται tickets που έχουν πάνω από 4 health points οπότε ισοσκελίζετε την διαφορά.

Επιπλέον υπάρχει ο πλήρης οδηγός νέων παικτών
http://www.erepublik.com/en/article/-monp-odigos-neon-paikton-1547562/1/20

και το Κεντρο Ενημερωσης Πολιτων του Υπουργειου Εσωτερικων:
http://tinyurl.com/33kpfkh


Υ.Γ.
Μην ξεχνάτε να κάνετε καθημερινά WORK-TRAIN και να παίρνετε και τα reward points.
Τέλος θα πρέπει για να είστε αποτελεσματικότεροι, να καλέσετε τουλάχιστον 2 φίλους σας στο παιχνίδι μέσω του referrer σας που θα βρείτε στην μπλέ μπάρα της σελίδας του erepublik COMMUNITY---> Invite Friends.
Το δικό μου referrer για παράδειγμα είναι το
http://www.erepublik.com/en/referrer/thando

Αντίστοιχα το δικό σας έχει στο τέλος το nickname σας και καλή επιτυχία.
Η ύπαρξη δύο ζωντανών φίλων θα σας βοηθήσει να παράγετε 20% περισσότερο αλλά και να προπονείστε 20% περισσότερο.


WALKTHROUGH ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
το έγραψε ένας φίλος σε προηγουμενο άρθρο και είπα να το συμπεριλάβω σε αυτή την έκδοση
Πατάω το κουμπάκι
που αναβοσβήνει στη μέση της οθόνης αριστερά
και λέει: αποστολή, προπονήσου! Δεν έχεις χρυσό,
άρα είναι η πρώτη και μοναδική εκπαίδευση χωρίς επιτάχυνση.
Μόλις το τελειώσω (υπάρχει από την ίδια την αποστολή κουμπί
που σε πάει στο τρέην καμπ), ξαναπατάω το κουμπί της αποστολής
που τώρα δεν φωσφορίζει και παίρνω κι επιδότηση.

Καπάκι δεύτερη αποστολή για εργασία, ίδια βήματα, νέα επιδότηση.
Είμαστε ήδη επίπεδο τρία κι έχουμε δύο αποστολές:
Μία που λέει πάρε τρία ψωμάκια και δίνει επιδότηση +10 υγεία
και μία που λέει φτιάξε πρόσωπο βάζοντας φωτογραφία.

Αν πατήσεις αυτή με τη φωτογραφία, γυρίζεις στην αρχική οθόνη,
είναι ένα μαμούνι του προγράμματος που θα λυθεί κάποτε...
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ!
Άρα παίρνουμε τρία ψωμάκια ΜΟΝΟ και πριν πάρουμε την επιδότηση,
πάμε στην πιο προσφιλή μάχη που παίζει στον κατάλογό μας.
Πατάμε τρείς ή τέσσερεις φορές το κουμπί ΜΑΧΗ
και τρώμε τον πρώτο αντίπαλο, ΜΟΝΟ τον πρώτο, όχι και άλλον,
ανοίγουμε την αποστολή με τα τρία ψωμάκια
και παίρνουμε επιδότηση ενός χτυπήματος.

Ανοίγουμε και την αποστολή με τη φωτογραφία,
ανεβάζουμε μία που μας αρέσει και παίρνουμε κι άλλη επιδότηση.
Τώρα υπάρχει μία αποστολή που λέει πάρε ένα όπλο
κι άλλη μία που λέει φάε πέντε αντίπαλους.

Αγοράζουμε ένα όπλο και γυρνάμε στη μάχη.
Ανοίγουμε την αποστολή με το όπλο και παίρνουμε επιδότηση.
Επίσης εκμεταλλευόμαστε το γεγονός ότι
στους 10, 30, 60 κι 120 στρατιωτικούς πόντους
που κερδίζουμε από τους σκοτωμενένους μας αντίπαλους,
η μπάρα υγείας ξαναγεμίζει και παίρνουμε και γαλόνι.

Φυσιολογικά στο σημείο αυτό έχουμε υγεία 58 ή 68
ανάλογα αν ο πρώτος αντίπαλος ήθελε τρία ή τέσσερα χτυπήματα.
Αντίστοιχα έχουμε τρείς ή τέσσερεις στρατιωτικούς βαθμούς
και θέλουμε δέκα για να πάρουμε γαλόνι και υγεία κατοστάρα.
Το αμήν είναι υγεία κάτω από είκοσι, δεν σου δίνει άλλο χτύπημα.
Τρώμε ΜΟΝΟ τα δύο από τα τρία ψωμάκια
για να έχουμε ένα χτύπημα ακόμα
και μετά τα ψωμάκια έχουμε 62 ή 72.
Άρα πριν σταματούσες στο 18 ενώ τώρα στο 12,
έχεις ένα επιπλέον χτύπημα από τα δύο αυτά ψωμάκια.

Δίνουμε πέντε ή έξι χτυπήματα και
Φ Ε Β Γ Ο Υ Μ Ε Α Π Ο Α Υ Τ Η Τ Η Μ Α Χ Η
γιατί θέλουμε ένα ή δύο πόντους για το επίπεδο πέντε,
αν έχούμε αντίπαλο που θέλει τρία χτυπήματα,
χάνουμε την αναβάθμιση. Ψάχνουμε αντίπαλο με μισή μπάρα και κάτι
στις άλλες μάχες που είναι διαθέσιμες και ΠΑΝΤΑ θα βρούμε έναν.
Τον τρώμε, παίρνουμε ένα με δύο πόντους αντί τρεις ή τέσσερεις
και παίρνουμε το πρώτο στρατιωτικό γαλόνι, όπου γεμίζουμε υγεία.
Ταυτόχρονα ανεβαίνουμε στο επίπεδο πέντε,
όπου λαμβάνουμε ένα χάρτη θησαυρού σαν δώρο.

Μεγαλεία, έχουμε χρυσό!
Ποιος λέει ότι δεν τον σπαταλάμε σώνει και καλά;
Αν θέλουμε φέβγουμε για σήμερα.
Εγώ όμως στο σημείο αυτό ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ.
Σκοτώνω όσους περισσότερους αντίπαλους μπορώ
και παίρνω κι ένα πακέτο υγείας
για κάθε επιπλέον χτύπημα που απαιτείται
μέχρι τους τριάντα στρατιωτικούς βαθμούς
και την ανανέωση της υγείας.
Ένα πακέτο υγείας, ένα χτύπημα.
ΌΧΙ ΟΚΤΩ ΠΑΚΕΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙ ΟΣΟ ΚΑΤΣΕΙ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ!

Αν θέλω εδώ φέβγω, έχω το πολυπόθητο επίπεδο εφτά
και κατοστάρα υγεία, αν θέλω αυτοκτονώ κι άλλο
και στέλνω μήνυμα στο αφεντικό μου που δούλεψα σήμερα
να με απολύσει, ώστε να βρω δουλειά σε τούρκο.
Κλασσικό θύμα τούρκου ο καρντεμίρ, ζητάει ότι επίπεδο εργάτη
και είναι κι ευχαριστημένος γιατί έχει πάντα μόνο τρεις εργάτες.

Την άλλη μέρα προπονούμαι με τον δεύτερο επιταχυντή
για περισσότερη δύναμη. Αν είμαι μούλτι,
χτίζω από την πρώτη μέρα δύο νέα μούλτι
με το σύνδεσμο του πρώτου μου παίχτη
για να γίνουν συστημένοι παίχτες
και να πάρω την επιπλέον επιδότηση δύναμης
στην καθημερινή μου προπόνηση.

Αν το χειριστώ έξυπνα, θα επιτύχω νέο γαλόνι
και αναβάθμιση στο επίπεδο δέκα,
οπότε άλλον ένα χάρτη και μία αναβάθμιση υγείας,
συνολικά στο τέλος της δεύτερης ημέρα
θα είμαι στο επίπεδο δεκατρία
χωρίς καμία επιπλέον αποστολή.

Την τρίτη μέρα με τον ίδιο τρόπο,
επίπεδο δεκαπέντε αλλά με τίποτα τρίτο γαλόνι,
οι εξήντα στρατιωτικοί βαθμοί είναι ακόμα άπιαστοι.

Καλώς ήρθατε
__________
Αναρτήθηκε από: Thando

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου