Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Νέοι και πόλεμος

Συμβουλές για τις πρώτες ημέρες.

Νέοι, πρέπει να διαβάσετε πρώτα όλα τα άρθρα που βοηθάνε να κατανοήσετε πως λειτουργεί το παιχνίδι. Και εμείς ήμασταν χαμένοι τις πρώτες ημέρες και τα διαβάσαμε.



Πρέπει να πολεμήσετε με αυτοσυγκράτηση. Όταν γεμίσει για πρώτη φορά η μπάρα του Rank (πάνω από το κόκκινο κουμπάκι), θα γεμίσετε με ενέργεια στο 100. Καλύτερα να σταματήσετε και να περιμένετε να ξαναπολεμήσετε όταν θα έχετε λεφτά για να αγοράσετε ψωμάκια ή θα έχετε πάει 15 level και θα μπορείτε να πουλήσετε τον χρυσό που θα έχετε μαζέψει για να αγοράσετε GRD. Αν μείνετε με 20 health πριν ξαναγεμίσει η μπάρα θα κάνετε περισσότερο κακό στην χώρα μας.



Αν πέσετε σε ώρα που υπάρχει νοσοκομείο, αυτό θα εμφανιστεί μόλις ξεκινήσει ο νέος γύρος στην θέση του ψωμιού, (αν είστε full σε υγεία δεν θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε) πατήστε το μέχρι να τελειώσει:



Καλό είναι μετά την δουλειά όταν θα κάνετε Train να επιλέγετε την δεύτερη επιλογή, αυτήν που κοστίζει 0.19 gold. Όσο πιο δυνατοί γίνεστε τόσο πιο πολύ θα βοηθήσετε την χώρα μας. Όταν θα είστε μικρά level δεν θα μπορείτε να βοηθήσετε πολύ, διότι θα κάνετε μικρό damage στην μάχη.



__________
Αναρτήθηκε από: mx isid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου