Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Οδηγίες για τον πόλεμο [naron]

Οδηγίες για τον Πόλεμο

Πολεμάμε Έξυπνα - Στρατηγική
Δεν πολεμάμε όπου βρούμε. Πολεμάμε εκεί που πρέπει. Εάν θέλετε πραγματικά το damage σας να βοηθήσει την χώρα, τότε:

TeamSpeak - Chat
^^Πάντα μπαίνουμε εδώ για να συμβουλευτούμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τι συμβαίνει στον πόλεμο.

αν πάλι δεν μπορείτε να μπαίνετε λόγω δουλειάς/έλλειψης ώρας ή επειδή απλά είστε αντικοινωνικοί και δεν θέλετε πάρε δώσε με άλλους, τότε ΠΑΝΤΑ να συμβουλεύεστε αυτό το άρθρο.

*Παρόλ' αυτά θα ήταν το ιδανικότερο αν γινόσασταν μέλος κάποιου στρατού, είτε ιδιοτικού είτε του κρατικού. Αυτό θα ήταν ΓΑΜΑΤΟ και θα βοηθούσε πάρα πολύ την χώρα.*

Ώρα που πολεμάμε

Πολεμάμε όταν πρέπει. Αφού έχουμε επιλέξει το δύωρο και την μάχη, βαράτε πάντα στο λίγο πριν τελείωση το minibattle. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι 'Πρώτος Χρυσός Κανόνας: 100 πόντοι στο τέλος αξίζουν όσο 1.000 στην αρχή' και ότι 'Στο τέλος λείπουν πάντα οι πόντοι, όχι στην αρχή.' Και όσοι θελήσετε να tank-άρετε, διαβάστε αυτό πρώτα.



Συμβουλές
*1. Δεν πολεμάμε σαν να μην υπάρχει αύριο.
Ο πόλεμος θα συνεχιστεί για πολλές μέρες και καλό είναι ανάλογα τα οικονομικά μας να κάνουμε τον προγραμματισμό μας και να ΜΗΝ ξοδέψουμε όλα μας τα χρήματα την πρώτη μέρα.
2. Μην ξοδεύετε τα χρυσά σας σε ρουκέττες. 
Είναι προτιμότερο αντί μια ρουκέττα να αγοράσετε 2 health kits και έτσι να κάνε 2 fights που θα σας δώσουν περισσότερο damage.
3. Παρόλες τις ανάγκες του πολέμου μην αμελείτε το Strength σας.
Αν έχετε χρυσό πρώτα από όλα δαπανήστε τον να κάνετε όσο καλύτερο Train μπορείτε κάθε μέρα. (π.χ. Napoleon). Μόνο αν σας περισσεύει χρυσός μετά από το Train δαπανήστε τον για φαγητά και όπλα.*

^^Nekont Knows

ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να πολεμήσετε με αυτοσυγκράτηση. Το wellness που θα χάσετε θα είναι πολύ πιο σημαντικό από το damage που θα κάνετε. Η ζημιά θα είναι πιο μεγάλη από το κέρδος. Δείτε εδώ



Οι τιμές στην αγορά - Οικονομία


-Όλοι όσοι έχουν κάποιο org, και έχουν την δυνατότητα να το πάνε στην Τουρκία, να το κάνουν γρήγορα, και να παρατηρούν ανα μικρά χρονικά διαστήματα στο marketplace των Τούρκων τις τιμές των ψωμιών.
I) Οι lazokrats άρχισαν πάλι να ρίχνουν στην αγορά μεγάλα stock με 0.01 TRY. Καλό θα ήταν όσοι μπορείτε να μπείτε TeamSpeak για καλύτερο συγχρονισμό και με τους υπόλοιπους.
II) Γενικότερα καλό θα ήταν να προμηθευόμαστε από την δική τους αγορά. Το κέρδος θα είναι τα πολύ πιο φτηνά ψωμάκια και το ότι θα μειώνοντε τα stock τους. Όσοι μπορούν να το κάνουν.

*Είναι σημαντικό να προτιμάτε τις κρατικές δραχμές. Όσοι θέλουν μερικές “γρήγορες” δραχμές από το ΜΜ να προτιμούν τις προσφορές του κράτους, που ορισμένες φορές δεν είναι κόπος ούτε 1 ή 2 κλικ παραπάνω.

Ειδικα τωρα που θα ειμαστε σε war mode για αρκετες μερες να ψαχνετε παντα για τα κρατικα org.
Αν τυχη και δεν μας βρειτε στο ΜΜ , ελατε ξανα μετα απο καποια ωρα, πιθανον να βρειτε προσφορα μας. Εαν και παλι δεν βρειτε τις προσφορες μας ή απλα δεν εχετε αλλη ωρα και βιαζεστε ,πριν αγορασετε δραχμες δηλαδη πριν δωσετε τον χρυσο σας ελεγξτε τον λογαριασμο με τον οποιο θα κανετε συναλλαγη. Αρκετοι ξενοι εχουν δραχμες και σε μεγαλες ποσοτητες μαλιστα που θα ηθελαν να τις "ξεφορτωθουν"*
^^Ότι πει το υπουργείο


-Το ίδιο κόλπο που κάναν οι Τούρκοι να κάνουμε κι εμείς. Να δίνουμε πολλά ψωμιά στους πολίτες χωρίς αντίτιμο. Αλλά αντί να το βγάζουμε στην αγορά, όπου θα υπάρχει ο κίνδυνος να αγοράσουν όλο το stock οι έχοντες πολλά org με άδεια inventory ή οι Τούρκοι, να κάνουμε ένα πρόγραμμα, στο οποίο θα βρεθούν 10 άτομα, τα οποία θα είναι υπέυθυνοι να στείλουν x ψωμάκια σε 10 συγκεκριμένους παίκτες, ο κάθε ένας. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που γίνετε τώρα με το πρόγραμμα επιδότησης strength. Απλά θα είναι πιο οργανωμένο, καθώς τα ψωμιά θα πρέπει να στέλνοντε συγκεκριμένη ώρα, σε αντίθεση με τα gold για training που δεν χρειάζετε συννενόηση από πριν.

__________
Αναρτήθηκε από: naron

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου